perjantai 29. syyskuuta 2017

Tuhkasta timanttia
29.9.2017Polkumme tärkeä vaihe on hiottu. Kiitollisuuden juhlaan, oikeaallisuuden vyöryvään, lumeen murtavaan pommiimme yhdymme.

Ohjaavat pallosi; punotut suhteet, luetut sopimukset, tuetut, tarpeelliset voimat ohjattuun opukseksi ryhtymiseen, on sinulle näytetty ja nollattu. Tapahtumien summautuminen nostaa numeroksi tuhkasta timantin. Suusta suuhun, puvussa mestarin, näytän ruuhkalle suuntaa.

Tapahtumaa polkuun nostan luettavaksi ennakoiden ilmentyvää, ratkaisevaa, ohjattua, puhuttua vaihetta:

Täyttyy pommiimme vastuu tavuttaa sohivaa, herättävää, suupaloja vyöryvään valokoodistoon Indigo-hymyllä. Voivat edistyä koodit, nuo tietoisuuteen väyliä murtaneet, opettamaan sateenkaaritaajuuksien värähtelyitä. Vanha on tuhkattu. Tuomme tavuina sielutuntemukseen, tyytyjistä tekijöiksi -transformaatioon, tuettuun ylimpään  Qoiniin ohjaavat koodit. Kirjan sisältö ymmärrykseen avaa juonne kerrallaan uudet voimat. Triggeröityminen on puhkaiseva kuplat. Sateenkaaritaajuudet täyttävät uudet todellisuudet uusilla totuuksilla. Kaikkien taajuuksien luomuksessa on lopulta vain Valo. Värit nostavat jokaisen todellisuuteen oman autenttisuuden.

Rakkaani, tee päivitykset Kirjaan. Metatronica päivittyy, kun Metatronica päivittää. Portaali täytä.Ruuhkauttaja 


Kuluneet päivät ovat olleet tiedostamisten ja loppuunviemisten aikaa. Unet ja uniin liittyvä energialataus on sykähdyttävän voimallista ja totuudellista. Symboliikka ja suorat ilmaisut intensiivistä ja vahvaa. Minulle näytetään ja kerrotaan kahteen vuorokauteen kulminoituen monia asioita, joita on kehotettu odottamaan jo jonkin aikaa, jopa vuosia. Olen ollut viime vuodet varsin hyvin kartalla sielujen välisistä sopimuksista ja tiettyjen energioiden vaikutuksista elämääni ja polkuuni, mutta eteen tuodaan myös yllätyksiä – eli yhteyksiä päätetään ohjaavissa merkityksissään myös sellaisissa suhteissa, jotka ovat tuntuneet kentässä lähinnä jo passiivisilta, ja joihin en ole enää edes osannut odottaa syventäviä vastauksia. Todennäköisesti raukeaminen on pitkälti ollutkin voimakkaampaa kuin sidoksissa kiinni oleminen, mutta ymmärryksen kuuluu saapua vasta tässä saumakohdassa. Näistä tarkoituksista vältellään paljastamasta ennen aikojaan liikaa. Silloin on mahdollista alkaa kontrolloimaan jonkin vaikuttajan vaikutuksia itseen ja polkua muovaaviin asioihin, joka taas voi vesittää suunnitelmaa ja siihen sisältyviä oppeja. Cast Away on siis annettu tosiaankin vahvaksi ohjuriksi juonenkäänteillään, ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, merkityksiä löytyy vielä lisääkin, yhä syvemmältä. Palloja, näkymättömiä tuki- ja ohjaussidoksia, on ollut monta, mutta nyt ne lipuvat tiehensä, tyhjenemään ja puhkeamaan vanhojen todellisuuksien elementteinä ja niiden määrittäjinä. Nämä nyt koko voimassaan esiin tulleet ovat olleet tietynlaiseen rohkeuteen kuljettavia ja oikeastaan melkein väkisinkin sellaisen omaksumiseen pakottavia. Ilman niitä en tietäisi vanhojen rakenteiden purkamisesta tai sellaisen tarpeellisuudesta mitään; en itsessäni, enkä sen enempää ympäröivässä todellisuudessa. Olisin varsinainen tyytyjä. 


Kaikki tuntuu liikkuvan käsikkäin, ja tietenkin niin. Valon Troijalaisen voima on puettu "indigomaiseksi", eli joka on juuri tätä kaksinaisuutta murtavaa ja vanhan maailman kaavoja rikkovaa. Purkaessani tuon nostetun, kehitetyn ja nyt vapautuneen voiman itsestäni portaaliin tässä mittakaavassa, jota se on odottanut, avautuu uusi vaihe. Se mitä Ykseyden Kirjakin kanavoi, edustaa, välittää ja avaa valokoodeina, muuntuu mukana: Kaikki mitä On, tai itsestään tai itsensä kautta antaa ja on antanut, eli se missä seisoo sielunsa puumerkki ja energiajälki, transformoituu nyt-hetkessä, uuden todellisuusmatriisin mahdollistamana. Vastaavasti avainten pyörähtäessä pesissään, koodistosta voidaan tulkita kokonaan uusia perspektiivejä. Vastaanottavuuden ja valmiuksien mukaisesti toimittaminenkin elää mukana.


Jokainen otettu askelhan on kanava. Kaikki, johon ja jota on kosketettu, on kyllästetty sielu- ja energiamarkkereilla. Sillä, milloin, miten tai missä elämässä jälki on polulle painautunut, ei ole niinkään merkitystä. Vain sillä on, että se aktivoidaan omilla aina vain korkeammilla laaduilla. Muutos, jonka haluaa tai tarvitsee todellisuudessaan kokea, ei ole yhtään sen suurempi tai pienempi, kuin mitä on itse. Ja tämä muutoksen mahtava ilmentymisvoima, välittömänä ja välillisenä, on tämän ajan suurimpia siunauksia: Toisin sanoen Qoiniensa askeleiden uudelleensynnyttäminen itseensä sen jälkeen, kun noilta kuljetuilta osuuksilta kaikki tarvittava on poimittu matkaan ja käyty läpi.


Tuhkaantuminen, "indigomaisuuden" nouseminen, palamistuotteenaan noki eli pelko, on tämänhetkisessä todellisuudessa monelle näyttäytyvä evoluutiosuunnitelman kaaokselta näyttävä vaihe, jollainen se ei kuitenkaan ole. Ravitsevan tuhkan ja tietoisuusvesien hyökyaallon – eli valokoodien –  hieroutuessa yhteen muodostuu puhdistavaa lipeää, jonka voimalla alkaa nousta pesty sielukudelma, jossa jokaisen sieluleimaisuus pääsee omina taajuuksinaan esiin, ja joka täydentää myös jokaisen korkeimmat olemukset ja totuudet esiin, tukien näitä esiin samalla kollektiivisessa kaavassa myös muille. Kaikki yhdessä, sieluväreissään autenttisesti loistaessa, on valkoista valoa. Hiottuna tuo timantti ei enää peilaa, vaan päästää kaiken kirkkaudessaan läpi. Se sisältää kaiken, koska se on kaikki. Jokainen meistä on kuin kirja ylösnousemuksesta, metatroniikasta, kanava ja vaiheen ilmaisu polustaan kohti korkeintaan. Jokainen on "Metatronica".Ei kommentteja: