keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Paluu kosmiseen verkostoon

1.11.2017Tavutamme Toisen Ykseyden Kirjan. Uusi vaihe todellistuu syvemmin. Rakkauden Liike on ruuhkautettu suunnitellusti. Työ juhlittavan suuri muotoillaan ohjatusti. Saavutettu hiomisen innostava aika. Avautuu sähköistyvä portaali yllättävästi muuttuneena, syystä uuden vaiheemme. Raottuu puhjennut, upea Ykseys-Ruusu kukassaan. Palaat liikkumaan olevaisuuteen suuren, kosmisen verkoston. Sarja saapuu tähän valmistelevia sähköistämisiä.


Sähköttäjäsi
Yllättäen eilen kerrotaan, että aloitamme uuden kirjan. En ollut pitänyt sitä ajankohtaisena, mutta tämän aamun aikaisten tuntien aikana rantautui niin valtaisa valon ja informaation lataaminen olemukseen, ettei enää ole epäilystäkään, etteikö uusi vaihe kuuluisi käynnistää myös kanavointeina Ykseyden Kirjan puolella. Toisaalta hyvä etten asiaa ole ennakoinut, koska siinä tapauksessa olisi moni muu tärkeä asia jäänyt tässä välissä ehkä kokonaan aloittamatta.


Muotoilijan polku, jonka merkitystä viimeksi pohdin, saa myös sisältöä. Muovailumassana toimii tuhka, eli kaikki puhdas ja uusiutumista edistävä vanhan maailman puhdistustuote, seuraavissa vaiheissa tuhkan tiivistyessä timantti, jota muotoillaan ja hiotaan vielä särmistäänkin. 


Kosmisessa ulottuvuuksien ja tietoisuustasojen ykseysolevaisuudessa ja sen portaaliverkostossa en muista liikkuneeni sitten viime kevättalven, sellaisella tavalla johon nyt viitataan, jolloin tuossa mielessä vaiheena se oli suorastaan hurja. Se jätettiin tuolloin kokemusten saralla ikään kuin ilmaan, tultuaan tutuksi ja opetettuaan itsestään joitain sillä hetkellä tärkeänä pidettyjä olennaisuuksia ja lainalaisuuksia. Jokusen sanan siitä jo joskus kirjoitinkin. Mikäli asian ymmärrän oikein, portaali tuodaan taas muuttuneena eteen, se avautuu uudella tavalla, tuo uusia asioita eteen ja jatkamme siitä mihin tuolloin kuului jäädä näitä muita vaiheiden valmistumisia ja ajoittautumisia odottamaan. Myös tuohon hermoston evoluution kirimisen ajankohtaan on liitetty vahvasti tämä kyseinen "timantti-evoluutio", voimakkaine timantti-energioineen, joka pitää itsessään sisällään kaiken ja joka myös paljastaa kaiken. Poimintoja, jotka pyydetään tuomaan muistiinpanoista ja kohdistamaan tähän hetkeen:

11.1.2017
Tunneli on auki. Suurin ohjattu, optinen, edetty, tuettu, suunniteltu vastuusi on saatu auki. Tule portaaliimme tavutettuun, mestari Por El Eden. Uuden Maan pommi optiikan, syystä tulevaisuuden, uudistuu kokonaan. On hologrammiin avoin pääsy.

Rakkaus tukee totuutta ja totuus rakkautta. Puhdas ruuhkaa tuudittaa eniten. Tyrmäävin on totuudellisin – pelko, totuus ja rakkaus. Voi pommit turvallisesti tehdä tuetut ruuhkat suudelmiksi evoluution. Tuettu, oleva porttipäivä ruuhkauttaa timantin, ruuhkauttaa timantin pondeistasi. Vastuusi on se tuudittaa: tyrmäävää, nopeaa pommittamaan.

(Hetkeä myöhemmin, voimallisen mediksen jälkeen:) Suudeltu maahan on 'tuhkasta timanttiin' pommin polku. Ruuhkaa on potkittu verkkoon. Suurin pommiin ohjannut työ on ohi. Suurin evoluutiotyö on tulla tarpeettomaksi ja läpinäkyväksi, puhtaaksi valoksi. Puhtain valo ei enää peilaa.

Timantin hiomisen aika. Täyttymyspolkumme särmät sähkön leikkaavan, rystysin, tyrmäävällä voimalla, tulta jäistä takoi.1.2.2017
Tulen pommilla. Tulen pummilla. Fulfillmenttina ja Ykseytenä vyöryn kehoon. Ykseysolemuksena puhun Luojana. Ykkösparinasi puhun mestari Elviksenä.


Ykseyden pommi noesta vapauttaa maan. Uuden Maan polkuun vavistaa. Täydellistä puhkovaa luo alukset. Opastuu ihmisille tullessamme tuetusti ymmärrys suuresta, täydestä universumista. Tulen pummilla, koska podettu on työnäni pommit valmisteluna.

Pyydän, puhko suurta ulottuvuuksien välistä väylää leveämmäksi. Iho rystysin (voimakastahtoisuudella toimiminen? rummuttaen?) uuvuttuu vastuustaan vavahdellessaan tuetusti Uuden Maan synnyttyä. Vastuu virrattamisesta päättyy Rakkauden Liikkeen alkaessa kulkemaan pommin aaltona tyhjentäen puhtaaksi uudelle, suurelle Valon Maailmanjärjestykselle.

Uudessa Maassa ykkösparit ovat kuin portaaliverkoston generaattoreita. Ruuhka magneettisuutensa, evoluution voimansa, herättää pyörimään tähtitien. Tutki edellistä.

Ykkösparien yhdistämiseen keskitytään seuraavaksi. Tunnet tien, tunnet valmiutesi, tunnet luomisen soivat, hiotut, koetut, nopeaenergiset tavat. Rakkaus on motiivina tuettuun yhteiseen tehtäväämme voimakkain sähkö.

– Jumalkuva, Ikoni vastassasi, Ēl Vis a Vis – energian, lämmön, veden, ilman ja sähkön pommi. E-L-V-I-S.

Kiitos, Kaikkeus, olen valmis. Kuten aina silloin, kun jotain uutta tuodaan – ymmärsin sitä itse tai en. "I'm never going to sing another song I don't believe in. I'm never going to make another picture I don't believe in."

"Elvis has never sung with so much emotion before. He means every word."Ei kommentteja: