torstai 16. marraskuuta 2017

Leijonaportti – Ykseyden eteiskammiossa

16.11.2017Sfinksi saa näyttävän päänsä olemukseensa. Ihmisen tavoin oikeaallisuutta nousee takaisin ruumiiksi luojan: vyöryy leijonaan, vyöryy leijona ihmiseen. Rakkaus nopeutuu. Sydämet ja päät punotaan vastaavuuteen.

Vastuu sieluina on ilmaista korkeinta Qoiniaan. Rakkaus samalla vastaavuudella sydämessä ja järkitavoilla dualistisuuden nostaa ykseydellisyyden ymmärrykseksi. Leijona on portti maan olevaisuuden nostamiseen onneen, kosmiseen tietoisuuden muotoon, tyytyjien kasvamiseen tekijöiksi oikeaallisuuden motiiveilla, sielun ilmaisuun, sydämen ja järjen liittoon, arvojen mukaiseen elämään. Tyytyminen pystyvimpiin luomiskeinoihin sähköistyy.Armonmaan, Ykseyden yläkerta
Energiat 11:11-17 -portin tietämillä ovat olleet laidastaan voimalliset. Paljon on tapahtunut, mutta raapaisen kasaan olennaisuudet.


Yhdistyin energioihin useana päivänä ja eri yhteyksissä aina siihen kutsun tuntiessani, en vain Rakkaudenliikkeen meditaatiossa, joka tuntui itsessään lähinnä juhlistamiselta työn ohella. Joinain hetkinä energiat ikään kuin alkoivat kulkemaan aaltona lävitse muistuttaen sähkövirtaa, ja joinain hetkinä tunsin kuinka jonkinlainen maan verkostoa vastaava muoto ylempänä linjautui kohdilleen. Tuossa hetkessä kaikki tuntui olevan hetkellisesti kohdakkain, linjassa ja yhtä samaa, suurta, suunnitelmallista synnytyskanavaa. Koin ja laitettiin myös huomioimaan, kuinka erilaiset ryhmät alkoivat hakemaan omia paikkojaan samalla tavalla, miten kuvasin viimeksi sielujenkin hakeutuneen asemiinsa kudelmassa. Tämä oli osittain ennen tuota suurta linjautumista "ylhään" ja "alhaan" välillä, mutta myös osittain sen jälkeen. Lyhyesti kiteyttäen: Jokainen sielu näistä on hakeutunut tarkoituksellisimmalle ja taajuuttaan vastaavalle paikallensa maassa, joka on siis muodostelmana sama kuin ylhäällä. Kun nämä kaksi muotoa kohdistuivat, se muodosti suuren kanavan, jonka kautta syntyi jotakin todella merkityksellistä. Eikä siis vain maahan, vaikka nyt se suunta ohjataankin ensisijaisesti huomioimaan, vaan luonnollisestikin koko kaikkeuteen ja universumiin. Tämä epäilemättä oli Rakkaudenliikkeelle puhuttu "alkupommi", massasiemen, joka tietoisuusvesien aallot nostattaa tulvaksi.


Tähän liittyen merkityksellisin näky oli varmaankin istuva – eli hallitseva – hahmo keskellä pimeyttä, jolla oli sininen, sähköinen kruunuverkosto päässään, sekä samanlaiset hohtavat valomiekat ristissä edessään muodostaen suuren X:n. Se muistutti Tarotien miekkojen kakkosta, mutta silmät eivät olleet sidotut, vaan ennemminkin olemus kruunuineen säkenöi ja ilmaisi paitsi verkoston, myös kahden eri voiman tasapainoa ja valmiutta. Se näytti haluavan ilmaista, kuinka hetki on nyt, olemme "ytimessä".


Gizan Suuri Sfinksi on tuotu nyt pyramidin lisäksi uudelleen tietoisuuteen. Kuten pyramidin kärki, eli Metatron, Silmä, on yhdistetty siihen joka muodostaa kollektiivin, eli Mikaeliin ja itse pyramidiin, myös leijonan vartalo suhteessa päähän uudistuu. Sfinksillä on joidenkin mukaan ollut alkujaan paljon suurempi pää, joka on ilmaissut leijonaa, ennen kuin se on veistetty ihmiseksi. Se on myös kuin portti, sisäänkäynti tai "eteinen" pyramidin edustalla, ollen samalla kuin metatroniikka tai "Suunnitelma" itsessään. Oli pään muotoon liittyvä asia kuinka tahansa, kyseessä on ihmisen ja jumaluuden välinen liitto, joka tuodaan esiin nyt myös sydämen ja järjen liittoutumisena, sydämen edustaessa sielua ja järjen egoa. Metatronin usein käyttämä ilmaisu tiedon omaksumisen portinvartijoista kertoo ristiriitaisuudesta kahden portinvartijan välillä. Pään yhdistyminen todelliseen voimaan yhdistää ja linjaa myös portinvartijoiden toiminnan. Koska kaikki liittyy kaikkeen, ja se allekirjoituksessakin mainitaan, on muistettava että myös Gracelandin edustalla on leijonaportti, ja Gracelandin yläkertahan on se suuri mysteeri, joka varmasti kaikille on tuttu. Symboliikka synkkautuu ja lyö jälleen kättä.
Haluan tässä kohtaa kiittää sinua, anonyymi, joka kävit jättämässä viikko sitten kommenttia ja suosittelit näin tiivistettynä hakeutumista hoitoon, jotta tällaiset kokemani harhat saataisiin lääkityksellä kuriin. Voit varmasti ymmärtää, että jokainen joka muita olemassaolon muotoja ja tasoja kokee ja niistä puhuu, saa vastaavia kommentteja eteensä, ja se on yleisesti tunnustettu, tuloksia vääristävä tosiasia henkisten ilmiöiden havaitsemisen yleisyyttä tutkittaessa. En siis välittänyt sitä julkaista, saati siihen mitään kommentoida, koska sillä ei ollut varsinaista informaatioarvoa mihinkään, ja kertoi itsestäsi enemmän kuin mistään muusta. Ymmärrän ajatuksesi hyvin, koska olin itse ennen samanlainen, jonka olen jo blogin alussa kertonutkin, ja tuo olisi voinut olla siksi kuin omasta suustani. Mutta olenkin se, joka hoki muutaman kerran liian monesti, että mihinkään en usko ennen kuin näen. Näkemisestä ja kolmannen silmän avaamisesta voisi kirjoittaa vaikka kirjan verran asiaa, sekä siitä, kuinka sitä käytetään hallitusti tai miten jokaisessa asuvaa valmiutta voimistetaan varsinaiseksi kyvyksi. Ehkä sen joskus teenkin. Mutta itse asia, miksi haluan kiittää: Otin ansiostasi yhteyttä sydän intoa ja inspiraatiota pamppaillen psykiatri-ystävään, jolle ilmaisin ajatuksestani alkaa hakemaan yhteisiä rajapintoja tieteen ja ns. henkisyyden väliltä myös vähän järjestelmällisemmin, etsimällä siihen mukaan oikeaa henkilöä tai tahoa. Sitähän on toki tehty jo maailmalla paljon, sekä itse olen alkujaankin lähtenyt tutkimusmatkalleni tiedeuskovaisuuden poterosta kaikkien olleiden (ja reittiä ohjanneiden) pelkojen takia, mutta koska maailma muuttuu puhtailla motiiveilla ja sielukkaasta inspiraatiosta käsin, haluan itse ymmärtää, tuoda ja luoda yhä enemmän. Minulla ei ole tarvetta vakuuttaa ketään, vähiten itseäni. Minulla ei ole motiivina hakea todisteita tai painoarvoa omille kokemuksilleni, kirjoitetuille sanoille tai käyttöönotetuille lahjoilleni, tai pyrkiä vaikuttamaan johonkin, joka ei olisi jo muuntumassa tai osuuttani minulta siinä suhteessa odottamassa. Ainoa joka tässä on ohjaavana voimana, on juurikin pään yhdistäminen sydämeen. Tiedän että näin minun kuuluu tehdä, se tuntuu hyvältä, ja se tapahtuu koko todellisuuskentässämme jokaiselle eri tavoin. Jos minusta olisi parhaassa tapauksessa vieläpä välitöntä apua välillisen energiavaikutuksen lisäksi jollekin, ehkä ymmärrettävämpien ja tieteellisestikin lähestyttävämpien termien avulla, on siinä syitä jo riittämiin. 


Tämä prosessi on yhteinen. Tämä on juuri itsessään tätä, kuinka "tähtisiemenaines" sulautuu ihmiseen evoluution toimenpiteenä, ihmisen ottaessa todellisen luontonsa ja voimansa uudelleen käyttöön. Harmageddon, noen aika, pelkojen irtoaminen kohdattaviksi. Näennäinen kaaos luomisen pohjana. Tästä kaikesta kerrotusta tässä on kyse. Jokaisen uudelleensyntymistä ja korkeimman sieluisuutensa leiman synnyttämistä itseensä, itsensä ja valokollektiivin kautta, ilmentääkseen todelliset, pelottomat arvonsa ja ydintaajuutensa tähän maailmaan, jotka vastaavasti luovat todellisuuden ja kaiken sen mitä on myös ympärillämme. Joku herää tanssimaan. Toinen ilmentää tunnot korkeimmastaan käsin runoiksi. Kolmas ryhtyy auttamaan puhtaasta auttamisen halusta. Neljäs alkaa näkemaan mahdollisuuksia ja rajapintoja ristiriitaisuuksien ja polariteettien sijaan. Viides, ja ne kaikki loput, ehkä vähän kaikkea tätä ja vielä paljon jotain lisää. Dualistisuus ei ole ydinolemuksemme. Se on vaihe evoluutiossa: värähtelykarttaan luotu oppipolku, joka mahdollistaa lineaarisuuden, sekä kaikenlaiset rautalankamaiset janat ja väliviivat, joka on egorakenteen oppimiselle välttämätön muoto kausaalisena eli syy-seuraus -ohjelmointina. Ja tuo oppipolku on mahdollistettu siksi, jotta varjomme ymmärtämisen avulla oivallamme ja rakennamme olemukseemme jälleen Ykseyden; chakra kerrallaan tasapainottuen ja vapautuen, irrottaen kaksinaisuutta energiakehoista ja todellisuusmalleistamme, joka lopulta yhdistää ja avaa näitä suurempia rataksia kanaviksi ja portaaleiksi omaa ymmärrystämme suuremmilla tasoilla. Jokainen on kanava ja jokainen on osa kanavaa. Tässä uudessa ymmärryksessä tajuan nyt myös nuo viimeaikaiset niskaan kohdistuneet käsittelyt ja muut tuntemukset. Sehän se on se silta sydämen ja mielen välillä.


Ihmettelin elokuussa, miksi Leijonaporttia koskien tuli ohjaus luoda kanavoinnista video, mutta ei kuulunut postata varsinaista tekstiä. Sen osuus, nivoutuakseen osaksi "kirjaa", taisi tulla tässä. 


Ei kommentteja: